onsdag den 17. marts 2010

Sådan finder du de billige rejser

Det kan være enormt dyrt at tage på ferie. Derfor kan du spare mange penge, hvis du finder billigrejser. Og det er faktisk ikke så svært. Lidt omtanke kan gøre, at din ferierejse kan blive en del billigere.

Den nemmeste måde at spare penge på, er ved at rejse, når alle andre bliver hjemme. Dvs. at rejse udenfor de store ferieperioder som skolernes sommerferie, helligdagene i foråret, juleferien og efterårsferien. En anden fordel er også, at der ikke er helt så mange turister på feriedestinationerne.

Hvis du kanrejse med kort varsel, og er du ikke så kræsen, så kan du også vælge en afbudsrejse. Her kan du ofte tjene mange hundrede kroner. Riskoen er jo til gengæld også, at der er fuldstændig udsolgt. Det gælder særligt hvis du vil rejse i en af de typiske rejseperioder. Ligeledes ved du jo heller ikke, hvad du får. Du kan få på et luksushotel, men du kan også risikere at komme til at bo på et meget enkelt hotel.

Det kan være en billigere løsning selv at sammensætte ferien. Men i virkeligheden er pakkerejser ofte lige så billige. Årsagen er at rejsebureauerne ofte kan få nogle gode priser, som du ikke selv kan få.

Så hvis du vil have den billigste ferie, skal du være fleksibel, kunne rejse inden for få dage og ikke være alt for kræsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar